salapan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

salapan Aksara Jawa: (sa) (la) (pa)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (salapan dina) 35 dina;







Kata kunci/keywords: arti salapan, makna salapan, definisi salapan, tegese salapan, tegesipun salapan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.