salapan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

salapan Aksara Jawa: ꦱꦭꦥꦤ꧀ krama/ngoko

  1. (salapan dina) 35 dina;








Kata kunci/keywords: arti salapan, makna salapan, definisi salapan, tegese salapan, tegesipun salapanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org