salaran

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

salaran
Lingga: (salar)

  1. beya;
  2. êngg dhuwit pupon saka wong sing dodolan.








Kata kunci/keywords: arti salaran, makna salaran, definisi salaran, tegese salaran, tegesipun salaran
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.