salat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

salat Aksara Jawa: (sa) (la)ꦠ꧀ (t)

  1. (Ar) krama/ngoko sêmbahyang (cara Islam);








Kata kunci/keywords: arti salat, makna salat, definisi salat, tegese salat, tegesipun salat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org