sale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sale Aksara Jawa: (sa)ꦭꦺ (le) krama/ngoko

  1. araning panganan.








Kata kunci/keywords: arti sale, makna sale, definisi sale, tegese sale, tegesipun sale
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.