sale

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

sale /ꦱꦺꦶꦭ꧀/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sale, makna sale, definisi sale, tegese sale, tegesipun sale