sale

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

sale Aksara Jawa: ꦱꦭꦺ krama/ngoko

  1. araning panganan.








Kata kunci/keywords: arti sale, makna sale, definisi sale, tegese sale, tegesipun sale
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org