samêkta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

samêkta Aksara Jawa: [[ꦱꦩꦼkta| (sa)ꦩꦼ ()kta (kta)]]

  1. (Kw) wis miranti;








Kata kunci/keywords: arti samêkta, makna samêkta, definisi samêkta, tegese samêkta, tegesipun samêkta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org