sama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

sama Aksara Jawa: ꦱꦩ

  1. êngg
krama
Krama sama
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

padha.








Kata kunci/keywords: arti sama, makna sama, definisi sama, tegese sama, tegesipun sama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org