Menyang kontèn

sama

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sama Aksara Jawa: (sa) (ma)

  1. êngg
krama
Krama sama
Ngoko sama
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

padha.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sama, makna sama, definisi sama, tegese sama, tegesipun sama

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.