samakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

samakan
Lingga: (samak)

  1. wis disamak (disamaki);
  2. tukang gawe lapak.







Kata kunci/keywords: arti samakan, makna samakan, definisi samakan, tegese samakan, tegesipun samakan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.