samapta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

samapta Aksara Jawa: [[ꦱꦩpta| (sa) (ma)pta (pta)]]

  1. (Snk) (Kw) wis rampung, wis sadhiya, samêkta.








Kata kunci/keywords: arti samapta, makna samapta, definisi samapta, tegese samapta, tegesipun samapta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org