samar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

samar krama/ngoko

  1. katon ramyang-ramyang, ora katon cêtha;
  2. durung wêruh (mangêrti) kalawan têrang;
  3. êngg mutawatiri, mbêbayani;
  4. sumêlang, kuwatir, uwas;








Kata kunci/keywords: arti samar, makna samar, definisi samar, tegese samar, tegesipun samar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org