sambatan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sambatan
Lingga: (sambat)

  1. tulung-tinulung ing nalikane ngêdêgake omah, duwe gawe lsp;
  2. wong sing disambat.








Kata kunci/keywords: arti sambatan, makna sambatan, definisi sambatan, tegese sambatan, tegesipun sambatan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.