sambawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sambawa (Snk) (Kw) ak

  1. makiki, ana têmênan, ora mokal;
  2. (asambawa) mokal, nglêngkara;
  3. krama/ngoko araning rimbaganing têmbung kang olèh panambang -a. (têgêse nglêngkara, upama lsp).








Kata kunci/keywords: arti sambawa, makna sambawa, definisi sambawa, tegese sambawa, tegesipun sambawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org