sambilan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sambilan krama/ngoko

  1. kayu sindik ing pasangan sing ngapit-apit guluning sapi lsp;
  2. kayu (pring) cagaking tracuk;
  3. gandaring kêris sing ora nganggo pêndhok lan ora dikêmalo.








Kata kunci/keywords: arti sambilan, makna sambilan, definisi sambilan, tegese sambilan, tegesipun sambilan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.