sambilan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sambilan krama/ngoko

  1. kayu sindik ing pasangan sing ngapit-apit guluning sapi lsp;
  2. kayu (pring) cagaking tracuk;
  3. gandaring kêris sing ora nganggo pêndhok lan ora dikêmalo.








Kata kunci/keywords: arti sambilan, makna sambilan, definisi sambilan, tegese sambilan, tegesipun sambilanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org