samodra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

samodra Aksara Jawa: (sa)ꦩꦺꦴ (mo)ꦢꦿ (dra)

  1. (Snk) (Kw) sêgara.








Kata kunci/keywords: arti samodra, makna samodra, definisi samodra, tegese samodra, tegesipun samodra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org