sampan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sampan Aksara Jawa: (sa)ꦩ꧀ (m) (pa)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg araning prau cilik.








Kata kunci/keywords: arti sampan, makna sampan, definisi sampan, tegese sampan, tegesipun sampan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org