sampang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sampang Aksara Jawa: (sa)ꦩ꧀ (m) (pa) (ng) krama/ngoko

  1. araning wit apa dene blêndoke (dianggo kêmalo).








Kata kunci/keywords: arti sampang, makna sampang, definisi sampang, tegese sampang, tegesipun sampang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org