sampat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sampat (Kw) ak

  1. ganêp, pêpak;
  2. rampung, cumawis.








Kata kunci/keywords: arti sampat, makna sampat, definisi sampat, tegese sampat, tegesipun sampat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org