sampeka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sampeka Aksara Jawa: (sa)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺ (pe) (ka)

  1. (Kw) paeka, julig;








Kata kunci/keywords: arti sampeka, makna sampeka, definisi sampeka, tegese sampeka, tegesipun sampeka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org