sampeyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sampeyan Aksara Jawa: (sa)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺ (pe) (ya)ꦤ꧀ (n)

krama
Krama sampeyan
Ngoko kowe
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ki sikil;
  2. kowe;









Kata kunci/keywords: arti sampeyan, makna sampeyan, definisi sampeyan, tegese sampeyan, tegesipun sampeyan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org