sampur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sampur Aksara Jawa: (sa)ꦩ꧀ (m)ꦥꦸ (pu) (r) krama/ngoko

  1. sondhèr (dikalungake utawa diubêtake ing bangkekan).








Kata kunci/keywords: arti sampur, makna sampur, definisi sampur, tegese sampur, tegesipun sampur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org