samudra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

samudra Aksara Jawa: (sa)ꦩꦸ (mu)ꦢꦿ (dra)

  1. (Kw) sêgara
Kacocogna karo
  • samodra.








Kata kunci/keywords: arti samudra, makna samudra, definisi samudra, tegese samudra, tegesipun samudra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.