samun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

samun krama/ngoko

  1. sêpi, ora rame;
  2. suwung;
  3. ora kêtara, ora katon cêtha;
  4. êngg tanpa karkat, katon kêmba;








Kata kunci/keywords: arti samun, makna samun, definisi samun, tegese samun, tegesipun samun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org