san

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

san Aksara Jawa: ꦱꦤ꧀

  1. durung (ora) san: êngg durung (ora) babarpisan.








Kata kunci/keywords: arti san, makna san, definisi san, tegese san, tegesipun sanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=san&oldid=102319"