san

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

san Aksara Jawa: ꦱꦤ꧀

  1. durung (ora) san: êngg durung (ora) babarpisan.








Kata kunci/keywords: arti san, makna san, definisi san, tegese san, tegesipun sanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org