san

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

san Aksara Jawa: (sa)ꦤ꧀ (n)

  1. durung (ora) san: êngg durung (ora) babarpisan.








Kata kunci/keywords: arti san, makna san, definisi san, tegese san, tegesipun san
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.