Menyang kontèn

sanadyan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sanadyan Aksara Jawa: (sa) (na)ꦢꦾ (dya)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. tembung pangiket sing nerangaké yèn prakara sing disebutaké ing candhaké mengku surasa luwih (banget, ora lumrah lsp);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sanadyan, makna sanadyan, definisi sanadyan, tegese sanadyan, tegesipun sanadyan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.