sanadyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sanadyan Aksara Jawa: (sa) (na)ꦢꦾ (dya)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. têmbung pangikêt sing nêrangake yèn prakara sing disêbutake ing candhake mêngku surasa luwih (bangêt, ora lumrah lsp);








Kata kunci/keywords: arti sanadyan, makna sanadyan, definisi sanadyan, tegese sanadyan, tegesipun sanadyan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org