sande

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sande

krama
Krama sande
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wurung;

  1. êngg
krama
Krama sande
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wade;

  1. êngg
krama
Krama sande
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sarung.








Kata kunci/keywords: arti sande, makna sande, definisi sande, tegese sande, tegesipun sandeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org