sande

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sande

krama
Krama sande
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wurung;

  1. êngg
krama
Krama sande
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wade;

  1. êngg
krama
Krama sande
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sarung.








Kata kunci/keywords: arti sande, makna sande, definisi sande, tegese sande, tegesipun sandeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sande&oldid=46493"