sandi-sastra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sandi-sastra Aksara Jawa: [[ꦱꦤ꧀ꦢꦶꦱstra| (sa)ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di) (sa)stra (stra)]]

  1. (Kw) tulisan (aksara) wadi.








Kata kunci/keywords: arti sandi-sastra, makna sandi-sastra, definisi sandi-sastra, tegese sandi-sastra, tegesipun sandi-sastra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.