sang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sang Aksara Jawa: ꦱꦁ

  1. (Kw) têmbung panyilah pakurmatan.








Kata kunci/keywords: arti sang, makna sang, definisi sang, tegese sang, tegesipun sangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org