sang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sang Aksara Jawa: (sa) (ng)

  1. (Kw) têmbung panyilah pakurmatan.








Kata kunci/keywords: arti sang, makna sang, definisi sang, tegese sang, tegesipun sang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.