sangar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sangar Aksara Jawa: ꦱꦔꦂ krama/ngoko

  1. nduwèni daya sing njalari kacilakan (tmr. lêmah, panggonan, dina lsp).








Kata kunci/keywords: arti sangar, makna sangar, definisi sangar, tegese sangar, tegesipun sangarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org