sanggul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sanggul Aksara Jawa: (sa) (ng)ꦒꦸ (gu)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. êngg gêlungan.








Kata kunci/keywords: arti sanggul, makna sanggul, definisi sanggul, tegese sanggul, tegesipun sanggul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org