sangi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sangi Aksara Jawa: (sa)ꦔꦶ (ngi) krama/ngoko

  1. jangji, kasaguhan, punagi;








Kata kunci/keywords: arti sangi, makna sangi, definisi sangi, tegese sangi, tegesipun sangi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org