sangu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sangu Aksara Jawa: (sa)ꦔꦸ (ngu) krama/ngoko

  1. dhuwit, pangan lsp. sing digawa sajroning lêlungan;







Kata kunci/keywords: arti sangu, makna sangu, definisi sangu, tegese sangu, tegesipun sangu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.