sangu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sangu Aksara Jawa: (sa)ꦔꦸ (ngu) krama/ngoko

  1. dhuwit, pangan lsp. sing digawa sajroning lêlungan;








Kata kunci/keywords: arti sangu, makna sangu, definisi sangu, tegese sangu, tegesipun sangu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.