sanja

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sanja Aksara Jawa: (sa)ꦤ꧀ (n) (ja) krama/ngoko

  1. madhayoh ana ing tangga prêlu omong-omongan;







Kata kunci/keywords: arti sanja, makna sanja, definisi sanja, tegese sanja, tegesipun sanja

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.