sanja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sanja Aksara Jawa: (sa)ꦤ꧀ (n) (ja) krama/ngoko

  1. madhayoh ana ing tangga prêlu omong-omongan;








Kata kunci/keywords: arti sanja, makna sanja, definisi sanja, tegese sanja, tegesipun sanja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org