santo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

santo Aksara Jawa: (sa)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺꦴ (to) krama/ngoko

  1. wong suci (ing agama R.K.).








Kata kunci/keywords: arti santo, makna santo, definisi santo, tegese santo, tegesipun santo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org