santo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

santo Aksara Jawa: (sa)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺꦴ (to) krama/ngoko

  1. wong suci (ing agama R.K.).







Kata kunci/keywords: arti santo, makna santo, definisi santo, tegese santo, tegesipun santo

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.