sap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sap Aksara Jawa: (sa)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. lapisan, sungsun, tundha.








Kata kunci/keywords: arti sap, makna sap, definisi sap, tegese sap, tegesipun sap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org