sapu-dhêndha

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sapu-dhêndha (Kw)

  1. gêbug, gitik;
  2. paukuman, siksa, bêbêndu.








Kata kunci/keywords: arti sapu-dhêndha, makna sapu-dhêndha, definisi sapu-dhêndha, tegese sapu-dhêndha, tegesipun sapu-dhêndha
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.