sar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sar Aksara Jawa: (sa) (r)

  1. mak sar krama/ngoko rasaning ati kagèt.








Kata kunci/keywords: arti sar, makna sar, definisi sar, tegese sar, tegesipun sar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.