sarêsmi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sarêsmi Aksara Jawa: [[ꦱꦉsmi| (sa) ()smi (smi)]]

  1. (Kw) awor turu.








Kata kunci/keywords: arti sarêsmi, makna sarêsmi, definisi sarêsmi, tegese sarêsmi, tegesipun sarêsmi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.