saraba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saraba Aksara Jawa: (sa) (ra) (ba)

  1. (Snk) (Kw) ak bangsaning kidang.








Kata kunci/keywords: arti saraba, makna saraba, definisi saraba, tegese saraba, tegesipun saraba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.