saraba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

saraba Aksara Jawa: ꦱꦫꦧ

  1. (Snk) (Kw) ak bangsaning kidang.








Kata kunci/keywords: arti saraba, makna saraba, definisi saraba, tegese saraba, tegesipun sarabaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org