sarana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sarana krama/ngoko

  1. apa-apa sing dianggo lantaran (sarat, piranti lsp);
  2. alantaran
Kacocogna karo
  • srana.








Kata kunci/keywords: arti sarana, makna sarana, definisi sarana, tegese sarana, tegesipun sarana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.