sarati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sarati Aksara Jawa: (sa) (ra)ꦠꦶ (ti) krama/ngoko

  1. srati.








Kata kunci/keywords: arti sarati, makna sarati, definisi sarati, tegese sarati, tegesipun sarati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org