sarawèdi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sarawèdi Aksara Jawa: (sa) (ra)ꦮꦺ ()ꦢꦶ (di)

  1. (tukang sarawèdi) krama/ngoko tukang adol (nggosok) intên;








Kata kunci/keywords: arti sarawèdi, makna sarawèdi, definisi sarawèdi, tegese sarawèdi, tegesipun sarawèdi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.