sardana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sardana Aksara Jawa: [[ꦱrdaꦤ| (sa)rda (rda) (na)]]

  1. (Snk) (Kw) ak sugih.








Kata kunci/keywords: arti sardana, makna sardana, definisi sardana, tegese sardana, tegesipun sardana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org