Menyang kontèn

sarimbit

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sarimbit Aksara Jawa: (sa)ꦫꦶ (ri)ꦩ꧀ꦧꦶ (mbi)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. sakloron (lanang wadon).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sarimbit, makna sarimbit, definisi sarimbit, tegese sarimbit, tegesipun sarimbit

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.