sarkara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sarkara (Snk) (Kw)

  1. gula;
  2. têmbang dhandhanggula.








Kata kunci/keywords: arti sarkara, makna sarkara, definisi sarkara, tegese sarkara, tegesipun sarkara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org