sarong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sarong êngg krama/ngoko

  1. sarung;
  2. bangsaning guthêkan.








Kata kunci/keywords: arti sarong, makna sarong, definisi sarong, tegese sarong, tegesipun sarong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.