sarpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sarpa Aksara Jawa: [[ꦱrpa| (sa)rpa (rpa)]]

  1. (Snk) (Kw) ula.








Kata kunci/keywords: arti sarpa, makna sarpa, definisi sarpa, tegese sarpa, tegesipun sarpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org