sarta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sarta krama/ngoko

  1. lan, lan uga;
  2. karo;








Kata kunci/keywords: arti sarta, makna sarta, definisi sarta, tegese sarta, tegesipun sartaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org