saru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

saru Aksara Jawa: (sa)ꦫꦸ (ru) krama/ngoko

  1. ora pantês (tmr. gunêm, tindak-tanduk);








Kata kunci/keywords: arti saru, makna saru, definisi saru, tegese saru, tegesipun saru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.