sasur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sasur Aksara Jawa: (sa)ꦱꦸ (su) (r) krama/ngoko

  1. dianggo wilangan saluwihe 30 atêgês liman, upama kapat sasur (35), kalima sasur (45), kanêm sasur 55 lsp.








Kata kunci/keywords: arti sasur, makna sasur, definisi sasur, tegese sasur, tegesipun sasur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.