sat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sat Aksara Jawa: (sa)ꦠ꧀ (t)

  1. disat(-ake): pc ditawu lsp. supaya asat
Kacocogna karo
  • asat.








Kata kunci/keywords: arti sat, makna sat, definisi sat, tegese sat, tegesipun sat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org