sat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sat Aksara Jawa: (sa)ꦠ꧀ (t)

  1. disat(-ake): pc ditawu lsp. supaya asat
Kacocogna karo
  • asat.







Kata kunci/keywords: arti sat, makna sat, definisi sat, tegese sat, tegesipun sat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.