sate

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sate Aksara Jawa: (sa)ꦠꦺ (te) krama/ngoko

  1. bangsaning lêlawuhan sing digawe iwak disunduki sarta digarang.








Kata kunci/keywords: arti sate, makna sate, definisi sate, tegese sate, tegesipun sate
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.