sate

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sate Aksara Jawa: ꦱꦠꦺ krama/ngoko

  1. bangsaning lêlawuhan sing digawe iwak disunduki sarta digarang.








Kata kunci/keywords: arti sate, makna sate, definisi sate, tegese sate, tegesipun sateBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org